WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE DURANGO 3.7 213PK
Bouwjaar 11-2003 - 12-2010

ABS sensoren DODGE DURANGO (HB) 3.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERDAIHATSUGMCPORSCHE. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE DURANGO (HB) 3.7 past. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Vieze ABS-sensoren op uw DODGE DURANGO (HB)

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE komen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.