WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE DURANGO 3.7 AWD 213PK
Bouwjaar 11-2003 - 12-2010

ABS sensoren DODGE DURANGO (HB) 3.7 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE DURANGO (HB) 3.7 AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij controleren altijd bij de DODGE DURANGO (HB) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Vieze ABS-sensoren op uw DODGE

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODACHEVROLETLANCIA. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.