WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE INTREPID 2.7 203PK
Bouwjaar 10-1997 - 09-2004

ABS sensoren DODGE INTREPID 2.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw DODGE INTREPID 2.7

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE INTREPID komen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACLADALOTUSFERRARI. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.