100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE NITRO 2.8 CRD 4WD 177PK
Bouwjaar 06-2007 - 12-2012

ABS sensoren DODGE NITRO 2.8 CRD 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw DODGE NITRO 2.8 CRD 4WD

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE NITRO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DODGE.