WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE RAM 1500 Pick-up 3.7 213PK
Bouwjaar 06-2001 - 09-2008

ABS sensoren DODGE RAM 1500 Pick-up (D1, DC, DH, DM, DR) 3.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGCHRYSLERHONDAFERRARIDAFMINI. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Vieze ABS-sensoren op uw DODGE RAM 1500 Pick-up (D1, DC, DH, DM, DR) 3.7

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Elke DODGE RAM 1500 Pick-up (D1, DC, DH, DM, DR) heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE komen.