WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE RAM 2500 Pick-up 8.0 4x4 300PK
Bouwjaar 01-1993 - 05-2001

ABS sensoren DODGE RAM 2500 Pick-up (BE, BR) 8.0 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE RAM 2500 Pick-up (BE, BR) 8.0 4x4 past. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHISUZUPEUGEOT. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Vieze ABS-sensoren op uw DODGE RAM 2500 Pick-up (BE, BR)

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.