WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE RAM 2500 Pick-up 5.9 Di 4x4 245PK
Bouwjaar 01-2002 - 12-2009

ABS sensoren DODGE RAM 2500 Pick-up (D1, DC, DH, DM, DR) 5.9 Di 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw DODGE RAM 2500 Pick-up (D1, DC, DH, DM, DR) 5.9 Di 4x4

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DODGE RAM 2500 Pick-up (D1, DC, DH, DM, DR). Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.