ABS sensoren FIAT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Bekijk ook alle fiat abs sensoren op RemOnderdelen.nl