WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT 124 Familiare 1.4 69PK
Bouwjaar 09-1967 - 05-1971

ABS sensoren FIAT 124 Familiare (124_) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT 124 Familiare (124_) 1.4 komen.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT 124 Familiare (124_)

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEINFINITILAND ROVERLOTUS. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Je kunt bij ons betalen via PayPal, MisterCash en AfterPay