WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT 147 Panorama 1.3 D 49PK
Bouwjaar 07-1984 - 12-1986

ABS sensoren FIAT 147 Panorama 1.3 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT 147 Panorama 1.3 D

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT 147 Panorama past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHGMCDAIHATSULOTUS. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.