100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 2.5 D 4x4 75PK
Bouwjaar 09-1986 - 05-1990

ABS sensoren FIAT DUCATO Bestelwagen (280_) 2.5 D 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT DUCATO Bestelwagen (280_) 2.5 D 4x4

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de FIAT DUCATO Bestelwagen (280_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.