WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 2.5 D 4x4 72PK
Bouwjaar 09-1986 - 10-1987

ABS sensoren FIAT DUCATO Bestelwagen (280_) 2.5 D 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT DUCATO Bestelwagen (280_) 2.5 D 4x4

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTCITROENSAAB. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

APK-afkeur van ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Elke FIAT DUCATO Bestelwagen (280_) heeft een eigen VIN-nummer. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.