WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Panorama 2.0 4x4 86PK
Bouwjaar 06-1990 - 05-1994

ABS sensoren FIAT DUCATO Panorama (290_) 2.0 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT DUCATO Panorama (290_) 2.0 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERVW VOLKSWAGENCADILLACSEAT.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT DUCATO Panorama (290_)

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT past.