WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUNA Sedan 1.1 58PK
Bouwjaar 07-1991 - 07-1996

ABS sensoren FIAT DUNA Sedan 1.1

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT DUNA Sedan 1.1. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLDAIMLERBUICK.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT DUNA Sedan

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.