WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT IDEA 1.4 90PK
Bouwjaar 12-2003 - heden

ABS sensoren FIAT IDEA (350_) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT IDEA (350_) 1.4

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSUZUKILOTUS. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

APK-afkeur van ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.