WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT PANDA Van 1.1 50PK
Bouwjaar 05-1991 - 03-1995

ABS sensoren FIAT PANDA Van (141_) 1.1

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Je kunt bij ons betalen via iDeal, AfterPay, Creditcard en MisterCash Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUFIATDODGE. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT PANDA Van (141_) 1.1

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de FIAT PANDA Van (141_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.