WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT PANDA Van 1.2 4x4 60PK
Bouwjaar 09-2004 - heden

ABS sensoren FIAT PANDA Van (169_) 1.2 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FIAT PANDA Van
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31382
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 870 mm
Gewicht: 0,20 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
58% Korting
25,41
60,50
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT PANDA Van (169_) 1.2 4x4 komen. Wij controleren altijd bij de FIAT PANDA Van (169_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATINISSANSKODAJAGUARLAND ROVER.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.