WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT SEDICI 1.6 16V 107PK
Bouwjaar 06-2006 - 10-2014

ABS sensoren FIAT SEDICI (FY_) 1.6 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT SEDICI (FY_) 1.6 16V

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT SEDICI (FY_). Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.