100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT SEICENTO / 600 Elettrica 30PK
Bouwjaar 03-2000 - 04-2004

ABS sensoren FIAT SEICENTO / 600 (187_) Elettrica

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT SEICENTO / 600 (187_) Elettrica.

Vieze ABS-sensoren op uw FIAT SEICENTO / 600 (187_)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, iDeal en overboeking