WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren FORD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Een losse ABS-sensor voor op het chassis

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.