WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA Bestelwagen 1.6 D 54PK
Bouwjaar 09-1983 - 09-1989

ABS sensoren FORD FIESTA Bestelwagen (FVD) 1.6 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANCHRYSLERVAUXHALL. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FIESTA Bestelwagen (FVD) 1.6 D komen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD FIESTA Bestelwagen (FVD)

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.