WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA III 1.3 60PK
Bouwjaar 03-1989 - 12-1995

ABS sensoren FORD FIESTA III (GFJ) 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD FIESTA III (GFJ) 1.3

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de FORD FIESTA III (GFJ) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.