WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA III 1.6 90PK
Bouwjaar 03-1989 - 12-1992

ABS sensoren FORD FIESTA III (GFJ) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FIESTA III (GFJ) 1.6 komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD FIESTA III (GFJ)

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.