WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS II 2.0 TDCi 110PK
Bouwjaar 02-2008 - 07-2011

ABS sensoren FORD FOCUS II (DA_, HCP, DP) 2.0 TDCi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD FOCUS II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30190
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Rem- / rijdynamiek: Voor voertuigen met ESP
Lengte: 55 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,01 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
17,74
42,23
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw FORD FOCUS II (DA_, HCP, DP) 2.0 TDCi

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEJAGUARSAABROVERPONTIACBUICK. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD FOCUS II (DA_, HCP, DP), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto.