WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS III Turnier 1.0 EcoBoost 100PK
Bouwjaar 02-2012 - heden

ABS sensoren FORD FOCUS III Turnier 1.0 EcoBoost

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD FOCUS III Turnier
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31524
Levertijd 2-3 dagen
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Gewicht: 0,20 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
58% Korting
20,29
48,31
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSSMARTLDVLAND ROVERLANCIA. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD FOCUS III Turnier 1.0 EcoBoost

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Elke FORD FOCUS III Turnier heeft een eigen VIN-nummer.