WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS Sedan 1.8 Turbo DI / TDDi 75PK
Bouwjaar 08-2001 - 03-2005

ABS sensoren FORD FOCUS Sedan (DFW) 1.8 Turbo DI / TDDi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke FORD FOCUS Sedan (DFW) 1.8 Turbo DI / TDDi heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD FOCUS Sedan (DFW)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABNISSANBEDFORD. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.