Bij ons is de BLACK FRIDAY SALE al begonnen!
WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren FORD MONDEO I Turnier (BNP)

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken

Kies je FORD MONDEO I Turnier uitvoering
Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1993 tot 08-1996
66
90
Stationwagen

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD MONDEO I Turnier (BNP), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERBEDFORDSMART.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten
Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen
iDeal
CreditCard
PayPal
AfterPay
Bancontact
SOFORT Banking
KBK/CBC Payment
Belfius
Przelewy24

PostNL
DPD