WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD S-MAX 2.0 Flexifuel 145PK
Bouwjaar 05-2006 - 12-2014

ABS sensoren FORD S-MAX (WA6) 2.0 Flexifuel

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw FORD S-MAX (WA6) 2.0 Flexifuel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETMITSUBISHIPONTIACTOYOTAFERRARI. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Gietijzer komt minder veel voor als component. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD S-MAX (WA6), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.