100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I Sedan 1.8 89PK
Bouwjaar 01-1986 - 10-1988

ABS sensoren FORD SCORPIO I Sedan (GGE) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de FORD SCORPIO I Sedan (GGE) 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD SCORPIO I Sedan (GGE) komen.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.