WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I Sedan 1.9 115PK
Bouwjaar 11-1992 - 09-1993

ABS sensoren FORD SCORPIO I Sedan (GGE) 1.9

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw FORD SCORPIO I Sedan (GGE) 1.9

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD SCORPIO I Sedan (GGE) komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNDAIHATSUINFINITISSANGYONGSKODA. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.