100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I Sedan 2.9 145PK
Bouwjaar 09-1992 - 09-1994

ABS sensoren FORD SCORPIO I Sedan (GGE) 2.9

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD SCORPIO I Sedan (GGE) 2.9

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD SCORPIO I Sedan (GGE).

APK-afkeur van ABS-sensor

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIOLDSMOBILESAABLEXUS. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.