WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I Turnier 2.5 D 69PK
Bouwjaar 10-1990 - 08-1992

ABS sensoren FORD SCORPIO I Turnier (GGE) 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD SCORPIO I Turnier (GGE) 2.5 D

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke FORD SCORPIO I Turnier (GGE) heeft een eigen VIN-nummer. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

APK-afkeur van ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDICHRYSLERHONDABEDFORD. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto.