100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 2.8 150PK
Bouwjaar 03-1987 - 09-1989

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback (GBC, GBG) 2.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD SIERRA Hatchback (GBC, GBG) 2.8

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKPEUGEOTJAGUARIVECOFIAT. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.