100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 2.0 4x4 204PK
Bouwjaar 10-1985 - 02-1987

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback (GBC) 2.0 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD SIERRA Hatchback (GBC) 2.0 4x4

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIPONTIACDAIHATSUSSANGYONG. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD SIERRA Hatchback (GBC), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer.