WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Turnier 1.9 108PK
Bouwjaar 10-1988 - 09-1991

ABS sensoren FORD SIERRA Turnier (BNG) 1.9

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke FORD SIERRA Turnier (BNG) 1.9 heeft een eigen VIN-nummer. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD SIERRA Turnier (BNG)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWRENAULTFERRARIDAIMLERSSANGYONG. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.