WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS 20M 2.3 125PK
Bouwjaar 09-1967 - 08-1971

ABS sensoren FORD TAUNUS 20M (41F) 2.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIBMWINFINITICITROENFERRARI. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TAUNUS 20M (41F) 2.3

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD TAUNUS 20M (41F) past. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.