WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS 20M Coupé 2.6 125PK
Bouwjaar 09-1967 - 08-1971

ABS sensoren FORD TAUNUS 20M Coupé (43F) 2.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD TAUNUS 20M Coupé (43F) 2.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TAUNUS 20M Coupé (43F)

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTDAEWOODAFDAIMLERBEDFORDSKODA. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer.