WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS Turnier 1.6 90PK
Bouwjaar 09-1976 - 08-1979

ABS sensoren FORD TAUNUS Turnier (GBNS) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TAUNUS Turnier (GBNS) 1.6

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD TAUNUS Turnier (GBNS), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBEDFORDMITSUBISHIMG.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.