WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 2.2 TDCi 140PK
Bouwjaar 10-2007 - 08-2014

ABS sensoren FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 2.2 TDCi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINILADACHRYSLERDACIAMITSUBISHI. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 2.2 TDCi

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.