WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 3.2 TDCi RWD 200PK
Bouwjaar 09-2007 - 08-2014

ABS sensoren FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 3.2 TDCi RWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 3.2 TDCi RWD

Wij controleren altijd bij de FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.