WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 2.5 D 82PK
Bouwjaar 10-1985 - 03-1991

ABS sensoren FORD TRANSIT Bestelwagen (T_ _) 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TRANSIT Bestelwagen (T_ _) 2.5 D

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Elke FORD TRANSIT Bestelwagen (T_ _) heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUSUBARUPONTIACMITSUBISHI. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.