WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 2.2 TDCi 140PK
Bouwjaar 10-2007 - 09-2011

ABS sensoren FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.2 TDCi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.2 TDCi komen.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _)

Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACINFINITIROVERBUICK.