WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 3.2 TDCi RWD 200PK
Bouwjaar 09-2007 - 08-2014

ABS sensoren FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 3.2 TDCi RWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 3.2 TDCi RWD

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD.