100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT TOURNEO 2.0 114PK
Bouwjaar 11-1994 - 12-2000

ABS sensoren FORD TRANSIT TOURNEO 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

APK-afkeur van ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAVW VOLKSWAGENPEUGEOTDODGE.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TRANSIT TOURNEO 2.0

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.