WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT TOURNEO 2.5 DI 69PK
Bouwjaar 11-1994 - 12-2000

ABS sensoren FORD TRANSIT TOURNEO 2.5 DI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TRANSIT TOURNEO 2.5 DI

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERNISSANFIATSUBARU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD TRANSIT TOURNEO past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD.