100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT TOURNEO 2.5 DI 76PK
Bouwjaar 11-1994 - 12-2000

ABS sensoren FORD TRANSIT TOURNEO 2.5 DI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TRANSIT TOURNEO 2.5 DI

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOCHEVROLETJEEPDAIHATSU.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD TRANSIT TOURNEO past. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.