WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT TOURNEO 2.5 TD 85PK
Bouwjaar 11-1994 - 12-2000

ABS sensoren FORD TRANSIT TOURNEO 2.5 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD TRANSIT TOURNEO 2.5 TD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDBUICKLAND ROVERMASERATISMART. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TRANSIT TOURNEO komen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.