WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ZEPHYR III Station Wagon 1.7 56PK
Bouwjaar 12-1962 - 10-1966

ABS sensoren FORD ZEPHYR III Station Wagon 1.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Elke FORD ZEPHYR III Station Wagon 1.7 heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de FORD ZEPHYR III Station Wagon dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.