WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ZEPHYR III 1.7 56PK
Bouwjaar 12-1962 - 10-1966

ABS sensoren FORD ZEPHYR III 1.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Vieze ABS-sensoren op uw FORD ZEPHYR III 1.7

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD ZEPHYR III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.