ABS sensoren HONDA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

De werking van een ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Bekijk ook alle honda abs sensoren op RemOnderdelen.nl